Od mäsa po zeleninu

Zbierate recepty na každý deň ? Aby ste neboli odkázaný vždy iba na jedlá a postupy od starej mamy či mamy, ktoré sú síce výborné, ale ak máte mať vždy v sobotu mäso na omáčke a ako prílohu zemiaky, rýchlo to omrzí. Namiesto toho by ste radi experimentovali! Raz vyskúšali pochúťky z vegetariánskej kuchyne, raz dobre opečené mäsko so šalátom, aby ste to mohli zakončiť božskými talianskymi cestovinami. Kedy sa varilo lepšie, ako teraz? Na pultoch obchodov nie je problém dostať aj exotickejšie suroviny a korenín je tiež viac, ako dosť! Lepšie sa zabaviť a využiť voľný čas neexistuje. Vždy s vareškou v ruke pri varení nejakého nového jedla!

Varenie podľa najnovších trendov

Výdatne najesť sa dá aj zdravo! Kto sleduje trendy vo varení, iste mu neunikol boom vegánskych či raw, nevarených, receptov. Nie je na škodu dať si zopár takýchto ľahkých pokrmov. Myslieť na očistu tela a vynechať mastné a ťažké mäsité jedlá. Každý deň sa dá najesť inak! Raz diétne, potom sýto. Na raňajky s čerstvou šťavou a na večeru s ľahkou a chutnou rybou.